U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Project Support Aloisa 

 

Ik ben Karin Hoeben, 38 jaar, heb een partner en zoontje en we wonen in Wijchen, Gelderland. Naast mijn baan, heb ik op 18-06-2014 de stap gezet om Aloisa Administratie bij de Kamer van Koophandel in te schrijven en heb ik op 11-11-2019 de stap gezet om mijn focus te leggen bij de backoffice van projecten en daarmee Project Support Aloisa op te zetten.

Waar de naam Aloisa vandaan komt?
Dat is een doopnaam van mij, waar ik al van jongs af aan van wist dat ik daar wat mee wilde doen. Gewoon omdat ik het altijd al een mooie naam heb gevonden.

Al vele jaren werk ik in de administratie met veel soorten werkzaamheden. Van telefoniste tot en met de boekhouding, van archiveren tot en met projectassistente.
Door deze ervaring, kennis en interesse en het contact met veel mensen, vind ik de backoffice van projecten het meest interessant. Overzicht creëren in chaos. Rust geven aan de ZZpers in het veld. Ik krijg steeds vaker te horen dat veel ZZPers een "hekel" hebben aan de administratieve taken te moeten doen. Ik vind dat juist leuk! Die backoffice van projecten.

Project Support Aloisa heb ik opgezet om zzp-ers en ook MKB hiermee te kunnen helpen. 
Je handen vrij houden voor zaken waar je je bedrijf voor opgezet hebt.


Neem als voorbeeld een klusjesman; Je wilt aan de slag, maar dat gedoe met de administratie. Je bent lekker bezig, klant tevreden maar na het project merk je toch dat je in tijd of geld niet helemaal binnen je calculatie bent gebleven, zonder dat je daarmee nog wat kan doen naar de klant toe. Steeds telefoon en nieuwe klussen en komt maar niet toe aan de administratieve taken. Hoe fijn is het dan, dat je iemand in kan schakelen om die administratie te laten doen?
Je handen en tijd vrij houden voor je project, je hobby's, gezin of gewoon ontspannen en even niets doen.

 

Project Support Aloisa is onderdeel van Aloisa Administratie

Heb je opmerkingen of vragen, neem dan contact op. 

Op naar een fijne samenwerking!                                                                                                                                                                                                        11-11-2019