U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tip #1

Gepost 2015/08/04

Klein spaarpotje kweken, die je bijna niet merkt > Kortingen sparen!

- Aanbiedingen bij de boodschappen
- Korting bij de bouwmarkten
- Acties bij drogisterijen
- Sales bij het winkelen
- kijk maar eens hoe vaak je ergens korting krijgt.

Heb je boodschappen gedaan en heb je een actieproduct gekocht dan zie je meestal op de bon staan wat je kortingsbedrag is. Veel van die producten zou je ook hebben gekocht als ze niet in de reclame waren.
Als je dat bedrag wat je korting was, steeds naar je spaarrekening overmaakt of je stopt dat bedrag in een spaarpotje, dan zul je zien hoeveel je stiekum kunt sparen.

Ben je met een heel strak budget bezig dan kun je dit opgespaarde bedrag ook geruiken voor een keer als je weet dat je bijvoorbeeld een duurdere week hebt.
Stel je bent ergens voor aan het sparen, zo gaat er toch steeds weer wat extra's bij.

Ben je kleren gaan kopen en je hebt iets in de sale gekocht, dan gaat het natuurlijk om wat grotere bedragen. Kans zit erin dat je het zonder de korting niet gekocht zou hebben, dus ook dan kun je zelf bepalen of je het kortingsbedrag dan opzij wilt zetten. Was je op zoek naar een kledingstuk en je komt er dan pas achter dat je toevallig korting hebt is het makkelijker opzij te zetten dan dat je iets extra's gekocht hebt.

Je kunt zelf bepalen of je dit echt met elke korting doet, of dat je dit ene keer wel en andere keer niet doet.

Het zijn vaak de kleine uitgaven die steeds optellen zonder dat je het in de gaten hebt en zo kun je die kleine bedragen in je voordeel laten werken.

Veel plezier ermee!