U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tip #5

Gepost 2015/10/03

Spaar uitdaging 1; Per week een klein bedragje.

Er is een manier dat je bijna niet in de gaten hebt dat je geld aan het sparen bent.
Als je ineens een bedrag per maand gaat sparen als een soort vaste lasten post, dan kan het lastig zijn om die gespaarde euros ook op je spaarrekening te laten staan.

Er zijn methodes dat je per weeknummer dat bedrag gaat sparen. Die is voor heel veel mensen niet haalbaar zodra ze verder in het jaar komen, omdat je dan zomaar ineens in de dure decembermaand (Week 49;€49,00/50;€50,00/51;€51,00/52€.52,00) €. 202,00euro moet sparen. Die kun je ook in 2 delen doen maar dan nog is het voor de meeste huishoudens een te groot bedrag hoe verder je in de uitdaging komt.

Kies voor een eerste methode die over het algemeen haalbaar is. Ik zal binnenkort ook andere methodes laten zien, waarbij het spaarbedrag sneller oploopt en dus de uitdaging ook groter is.

Zie onderstaande eerste methode, waarbij je met per week niet meer dan €. 4,00 toch €. 130,00 bij elkaar kunt sparen:

 


Hierbij kun je natuurlijk zelf kiezen om dit over te maken naar je spaarrekening, maar je kunt ook een leuk spaarpotje neerzetten waar je dit elke week in doet.


Succes en veel plezier